Hållbara förpackningar

Skydda, bevara och förläng hållbarheten hos ditt livsmedel i ett miljövänligt formpressat fibertråg utan att kompromissa med funktion eller design. Rottneros Packaging använder endast nyfiber av högsta kvalitet, garanterat fri från persistenta kemikalier som annars riskerar att skada oss och vår miljö.

Skogstrag
SKYDDA

Värdet av ditt varumärke

Ditt varumärke behöver andas samtid för att behålla sin attraktivitet. I dagens föränderliga miljö vill konsumenterna kunna göra aktiva val för att skydda framtida generationer. Ett miljövänligt och biobaserat fibertråg med en utmärkt finish, väldefinierad design, slät yta och naturliga nyans förstärker uppfattningen av hållbarhet hos din produkt.

Many Trag
BEVARA

Känslan av kvalitet

Mekaniskt framställd formpressad massa tillför produkten exceptionellt hög styrka och styvhet till låg vikt. Det här är viktiga egenskaper för en klimatsmart lösning utan att göra avkall på funktion. Hållbar design ska vara funktionell. Därför är det viktigt för oss att din förpackningslösning formas för ditt unika ändamål och lyfter fram rätt känsla av kvalitet.

Livsmedel
FÖRLÄNG

Hållbarhet hos livsmedel

Att reducera mängden matsvinn är en nyckel för att minska det globala klimatavtrycket. En förpackning ska säkerställa att livsmedel skyddas från förpackningstillfälle till butikshyllan. Genom att tillhandahålla miljövänliga livsmedelstråg med hög barriär kan vi säkerställa att maten skyddas och behålls fräsch genom hela leveranskedjan.